IMG_7801.JPG

Servicetjänster

Det är viktigt för oss att tiden för din skadereparation ska vara så smärtfri som möjligt för dig. Vi vet att det är besvärligt att vara utan sin bil. Därför håller vi högsta möjliga servicenivå i allt vi gör. Vi erbjuder dessutom ytterligare servicetjänster som hyrbil vid avlämning, hämtning och lämning med hyrbil samt tvätt.

Hyrbil vid avlämning
Du bokar själv hyrbilen på Hertz, Europcar eller Sixt för att säkerställa att du får exakt den bil du behöver. Du anger då att bilen ska lämnas hos oss samt datum för leveransen. Det gör att du enkelt kan åka vidare efter att du lämnat in din bil.

Hämtning och lämning med hyrbil
Vi erbjuder en tilläggstjänst för dig som hyr en ersättningsbil hos Hertz, Europcar eller Sixt under reparationstiden. Vi kan då leverera hyrbilen dit du vill och hämta din egen bil om du så önskar. Vi kan också lämna tillbaka din bil dit du vill när den är klar, samtidigt som vi hämtar upp din hyrbil.

Tvätt
Som tilläggstjänst erbjuder vi att göra en utvändig tvätt av bilen när vi är färdiga med reparationsarbetet. Vi erbjuder också komplett rekondservice via J. Sandell. (länk)

Är du intresserad av någon av våra tjänster eller vill du veta mer? Hör av dig till vår kundmottagning: