IMG_7801.JPG

oM OSS

Vi är specialister på alla typer av skadereparationer som lack-, krock-, inbrotts-, parkerings-, och brandskador och kan ta hand om hela ditt skadeärende. Vi hanterar försäkringsskador och är den enda svenska skadeverkstaden som är fullt auktoriserad av Porsche Sverige.

Vår historia
A2 Plåt och Lack AB startades 1996 av Dennis Lindholm. Han hade alltid varit intresserad av bilar och speciellt av Porsche. Som den tävlingsmänniska han är antog han vid 22 års ålder utmaningen att bygga Sveriges bästa bilverkstad, specialiserad på Porsche.

Dennis har brunnit för Porsche så länge han kan minnas, men det var under tonåren han verkligen fick upp ögonen för märket och speciellt 911. När han gick i yrkesskolan fick han dessutom möjligheten att laga en Porsche 944 turbo tillsammans med sin pappa och intresset för bilmärket ökade då ytterligare.

Dennis gick ut yrkesskolan 1991 och fick snabbt jobb. Han arbetade med Volkswagen, Audi och Porsche och många andra bilmärken under några år, men efter en tid föddes tanken på att starta ett eget företag. Dennis kom från en företagarfamilj men det viktiga för honom var inte att driva eget, han drevs istället av viljan att bestämma själv och att få jobba mer fokuserat med Porsche. Dennis är en utpräglad tävlingsmänniska som kört racing och rally och utmaningen i att bygga en verksamhet och få den att fungera på bästa sätt är något som passar hans tävlingsinstinkter perfekt. Det har gjort att han hela tiden haft ett driv att utveckla och förbättra företaget.

A2 Plåt och Lack AB började sin verksamhet i en lokal på 70 kvm i Orminge, men flyttade snart till en större lokal på 140 kvm. 1998 gick de samman med en billackeringsfirma och kunde på så sätt utöka erbjudandet till både plåtreparationer och lackering. De flyttade då till Gula Porten i Gustavsberg utanför Stockholm.

2000 började de jobba med BMW och 2004 började de samarbeta med Porsche Center Stockholm och Porsche Sverige. Sedan 2005 har de utökat lokalerna och antalet anställda successivt. Idag arbetar 13 personer på företaget.

Efter rigorösa tester och kontroller blev A2 Plåt och Lack AB den 30 september 2016 certifierade av DEKRA och Porsche Sverige. Det gör företaget till den enda svenska skadeverkstaden som är fullt auktoriserad att reparera alla typer av skador på Porsche-bilar.

A2 Plåt och Lack AB reparerar ca 1 000 bilar varje år och av dem är ca 600 Porsche.